Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Diskmaskin

Diskmaskiner av hög kvalitet
Letar du efter kvalitativa diskmaskiner till ditt storkök? Här erbjuder vi ett brett sortiment av storköksdiskmaskiner, diskmaskiner specifikt anpassade för mer krävande miljöer. Alla maskiner i vårt utbud är lätta att använda och har lång livslängd.

 

Världens bästa diskmaskiner för storkök
Med Skandinaviens ledande tillverkare av diskmaskin för storkök arbetar vi med leverantörer som har för ambition att skapa världens bästa diskmaskiner. I vårt heltäckande sortiment har vi det som krävs för professionell diskning på alla nivåer, oavsett om du har en mindre restaurang eller ett större storkök. Vi har även ett stort sortiment av begagnade diskmaskiner.

 

Diskmaskinerna är gjorda med ambitionen att alla kunder skall vara nöjda. Fokus har därför lagts på att kunna erbjuda driftsäkerhet, låga driftkostnader samt bra arbetsmiljö istället för lägsta inköpspris, dvs. en tidig fokus på Life Cycle Cost. Utmärkt diskresultat har vi alltid sett som en självklarhet.

 

Restaurangdiskmaskin för just ditt behov
Välj ut den diskmaskin som passar ditt behov här. Med kunder inom både den privata och den offentliga sektorn erbjuder vi endast professionell storköksutrustning av högsta kvalitet. Ring oss på 042-139 777 eller maila till info@hna.nu vid frågor.

 

 

Tryck på kategorierna till vänster för att se inlagda produkter.