close

 Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Kantinvagnar

Rullvagn i rostfritt stål för storkök och restauranger


Är ditt storkök i behov av kvalitativa kantinvagnar? Då har vi på HNA Storköksservice det du söker. Med ett brett sortiment av rostfria köksvagnar på hjul ser vi till att göra det enklare att sköta markservicen inom alla storkök. Varför ska du välja en köksvagn?

 

Kantinvagnar - viktigt att tänka på


En köksvagn gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt föra ut maten i restaurangen samt ta tillbaka de tomma kärlen in i köket. Vid införskaffandet av kantinvagn är det viktigt att man tänker på hjulen - ju bättre hjul, desto mer effektiv blir vagnen. Våra köksvagnar säljs därför med svängbara länkhjul varav två låsbara, och vi erbjuder även flera storlekar på vagnarna. Du kan därför välja ut den rullvagn som passar just ditt behov.

 

Köksvagnar av hög kvalitet


Välj ut rätt kantinvagn för dig här nedanför redan idag. Med kunder inom både den privata såväl som den offentliga sektorn erbjuder vi professionell storköksutrustning av hög kvalitet. Som auktoriserad servicepartner för över 30 av Sveriges största märken inom storköksbranschen kan du känna dig trygg med de köksvagnar du väljer ut från oss. Ring oss på 042-139 777 eller maila till info@hna.nu.

11 artiklar

11 artiklar

Kantinvagnar
Pris från 4080.00 SEK