close

 Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Kokgryta M5 HI MINI 50 Liter 600mm tipphöjd

Översikt

Varianten M5 Hi har en högre tipphöjd som ger bättre ergonomi och enklare utportionering.

Glöm inte beställa stödpelare med Art. nr. 006.110 eller 006.111

Mini kan ej fås med omrörare!

FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 5000:- I WEBBSHOPPEN

Ordinarie pris 104 250,00 SEK

Special Price 68 805,00 SEK

I lager

1320 kr/mån
Finansiering
050.51.240.H.0.00H00
View Detail
ELLER

Detaljer

Den 1 December 2017 trädde Arbetsmiljöverkets nya föreskrift ”AFS 2017:3, Användning och kontroll av trycksatta anordningar” i kraft.

Kokgrytor ska fortsättningsvis vid installationen genomgå en första kontroll av ett kontrollorgan. Brukaren väljer vilket kontrollorgan man vill använda och har i de flesta fall redan ett avtal. Kokgrytor ska, oavsett storlek, kontrolleras återkommande med 2 års intervall, kontrollens omfattning beror på kokgrytans klass. Tidigare skulle kokgrytor i klass A kontrolleras årligen.


INTELLIGENT KOKNING & BRYNING

Kokningsfunktionen använder dubbla effektsteg och en noggrann temperaturmätning. Detta medför en snabb uppvärmning och därefter en jämn temperatur. Om en produkt tillförs i grytkärlet reagerar styrsystemet direkt och återställer temperaturen. Kokningsprocessen kan även tidsstyras. När inställd tid har gått ut tar ett varmhållningsprogram över. Vid höga temperaturer finns även möjlighet att bryna direkt i grytan.

KONTROLLERAD STJÄLPNING

Samtliga kokgrytor i M5-generationen levereras med elektroniskt styrd stjälpning som standard. ART (Automatic ReTilt) återstjälper automatiskt grytkärlet och möjliggör enkel fyllning i alla typer av kärl med mycket hög noggrannhet.

EXAKT VATTENPÅFYLLNING

Pipen är monterad direkt på grytkärlet vilket minimerar risken för förorening via ytor som inte är avsedda för hantering av livsmedel. Vattenpåfyllningen är elektroniskt styrd via en flödesmätare. Exakt vattenmängd anges på den nya grafiska displayen. Manuell vattenpåfyllning kan dessutom när som helst påbörjas via en särskild knapp som ligger utanför displayen!

PROGRAMMERING & INSTÄLLNINGAR

Grytans styrningselektronik är även försedd med en programmeringsfunktion där olika program kan lagras i minnet. Detta både förenklar och höjer effektiviteten i matlagningen.

Mer information

Specialpris 68 805,00 SEK

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.