close

 Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Värmeskåp

Värmeskåp för restauranger och storkök

För att en restaurang eller annat storkök ska kunna hålla maten vid önskad temperatur är det av stor vikt att man har tillgång till ett värmeskåp för mat. Värmeskåpet ser till att maten hålls varm på önskad temperatur, oavsett om en lägre eller högre önskas. Vad är det då man ska tänka på vid inköpet?


Värmeskåp för mat

För det första bör man se över vad det huvudsakligen är för sorts mat som ska värmehållas, därefter hur länge. Handlar det endast om någon timme eller en hel dag? Ska maten hållas varm i samma lokal som den serveras, eller kommer värmeskåpet stå i köket? Hur mycket mat ska hållas varm? Genom att först gå igenom storkökets behov vad gäller värmeskåpet blir det enklare att hitta ett som motsvarar kraven.Värmeskåp för alla behov

Välj ett av våra värmeskåp idag och få högkvalitativ utrustning till ditt storkök. Vi på HNA Storköksservice erbjuder flera värmeskåp för värmehållning av olika typer av mat, och med kunder inom både den offentliga som den privata sektorn har vi utan tvekan det du söker. Ring oss gärna på 042-139 777 eller maila till info@hna.nu.


Utförandebeteckningar på värmeskåp/kyla

S = Utan uppvärmning.

E = Med uppvärmning.

C = Aktiv kylning peltierteknik.

K = Aktiv kylning kompressor.

R = Rostfri insida.

RR = Rostfri in och ut sida.

RRA = Rostfri insida och rostfri/aluminium utsida.

Artiklar 1 till 18 av totalt 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 18 av totalt 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Värmeskåp
Pris från 15232.00 SEK