Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Stekbord

Stekbord av slitstarka och bekväma material


Letar du efter slitstarka och pålitliga stekbord i modernare form? HNA Storköksservice erbjuder dig ett brett sortiment av pålitliga trotjänare som är både lättarbetade som bekväma. När du endast nöjer dig med det bästa till ditt storkök har vi rätt stekhäll för dig.

 

Stekhällar i flera material


Är det ett stekbord som drivs av el som du är ute efter, eller föredrar du gasol? Här hittar du allt, även stekhällar i flera olika material. Välj gjutjärnsyta om du föredrar det traditionella och under århundraden beprövade, det ger det absolut bästa resultatet vid varje tillfälle. Behöver du en lightversion? Då kan vi erbjuda både aluminium och rostfritt stål. På dessa stekbord är tillagningsytan av sandblästrat stål som ger stekbordet lika goda stekegenskaper som gjutjärnsversionen. Fördelarna med denna version av stekbord är att de är lättare, förbrukar mindre energi, uppvärmningen är snabbare och värmeförlusterna mindre.

 

Professionell storköksutrustning för alla verksamheter


Välj ut det stekbord som passar ditt behov här nedan idag. I våra breda utbud av professionell storköksutrustning kan du vara säker på att vi har rätt stekbord för dig. Ring oss på 042-139 777 eller maila till info@hna.nu.

 

Tryck på kategorierna till vänster för att se inlagda produkter.