Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Kaffemaskin till restaurang

Söker du en professionell kaffemaskin med extra hög kapacitet? Hos HNA Storköksservice hittar du ett stort antal restaurangmaskiner av kända tillverkare för proffs. Vi erbjuder alltid ett stort sortiment av det senaste på marknaden och det är enkelt att handla av oss. Välkommen!

 

Restaurangmaskin för proffs

I vår webbshop finns allt du behöver för att kunna erbjuda gott kaffe i din restaurang. Oavsett om du söker en ny espressomaskin eller en professionell maskin för bryggkaffe hittar du alltid rätt utrustning för storkök i vår webbshop.


Ta gärna en titt på vår populära kaffemaskin Mondo Twin. Med den lagar du alltid välsmakande kaffe till dina matgäster! Eller satsa på en av våra manuella espressomaskiner med enkel hantering av både pressning av kaffe och mjölkskumning.


Vi har även tillbehör som termosar och kaffekvarnar i vårt sortiment och hjälper dig gärna att välja rätt produkter för en komplett kaffebryggning.


Läs mer om våra restaurangmaskiner genom att klicka dig vidare via länkarna här till vänster.

 

Vår service

Vill du veta mer om våra produkter eller ha mer information om någon särskild kaffemaskin? Kontakta oss på e-post info@hna.nu eller telefon 042-13 97 77 redan idag så berättar vi mer.

 

Välkommen till HNA Storköksservice!