close

 Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Kantiner för restaurang

Med kantiner från HNA Storköksservice håller du enkelt rätt värme på maten i din restaurang. Vi är återförsäljare av de allra senaste produkterna för varmhållning av mat och du hittar allt från robusta plast- och porslinskantiner till rostfria modeller med lock hos oss.

 

Välj rätt kantiner

Fundera igenom vilken typ av kantin du har bäst användning för. Våra rostfria kantiner finns i alla storlekar och kompletteras enkelt med skenor, lock eller galler för en smidig användning. Vi har även ett stort antal plastkantiner i vårt sortiment som är tillverkade i robust material.


För dig som söker tåliga porslinskantiner finns ett antal modeller att välja på i vårt sortiment. Alla fat är tillverkade i hållbart porslin och tål självklart att användas i både ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Du kan välja mellan allt från 6-pack till 24-pack i vår webbshop.

 

Vårt sortiment

HNA Storköksservice erbjuder alltid det senaste inom branschen och du hittar ett brett sortiment av kantiner för storkök i vår webbshop. Läs gärna mer om våra produkter genom att klicka dig vidare här på hemsidan eller ring oss på 042-13 97 77 om du har frågor. Välkommen!

 

Klicka på kategorierna till vänster för att se inlagda produkter.