close

 Öppet Måndag till Fredag 08:00-17:00

Lunchstängt mellan 12:00-13:00

042-13 97 77

Felanmälan kan nu även skickas via SMS till info@hna.nu

Värmeri och kokeri

VärmeriHos HNA Storköksservice hittar du ett stort sortiment av utrustning för varmhållning av livsmedel. Vi är stolta över att alltid kunna erbjuda våra kunder det senaste inom branschen och hjälper dig gärna att välja de varmhållningskärl som passar bäst just för din verksamhet.

 

Varmhållning av livsmedel

Med ett elektrotermo värmeri från HNA Storköksservice håller du enkelt din mat vid rätt temperatur. Produkten är avsedd att användas i storkök för varmhållning av föruppvärmda rätter i vattenbad och kombineras enkelt med en varmhållningslåda eller varmhållningsugn.


Hos oss kan du också hitta det kokeri du behöver för att koka exempelvis potatis eller grönsaker. Våra modeller kan även användas som värmeri och är både praktiska och enkla att rengöra.


Komplettera gärna ditt kokeri eller värmeri med rätt tillbehör som exempelvis varmhållningsplatta, pistoldusch, rostfria överhyllor, fällbara brickbanor eller termometer.

 

Välkommen

Med ett värmeri för varmhållning av mat från HNA Storköksservice blir det enkelt att servera varma rätter i din restaurang eller storkök. Kontakta oss på telefon 042-13 97 77 samt e-post info@hna.nu eller gör din beställning i webbshopen redan idag.

Artiklar 1 till 18 av totalt 30

  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 18 av totalt 30

  1. 1
  2. 2
Värmeri
Pris från 2170.00 SEK